TramitaTu > Notícies > Urgeix acord per l’aprovació de la nova Ordenació Singular de terrasses de la Rambla del Poble Nou.
Notícies

Urgeix acord per l’aprovació de la nova Ordenació Singular de terrasses de la Rambla del Poble Nou.

20/04/2016

"Local en traspàs "es pot llegir en els cartells que han penjat la majoria de bars i restaurants de la part baixa de la Rambla del Poble Nou al districte de Sant Martí de Barcelona.
Això és el que anuncien que passarà si finalment prospera la proposta que ha elaborat i presentat l‘Ajuntament de Barcelona i que reduiria en una tercera part les taules existents en les terrasses de La Rambla per sota del carrer Pere IV.
L‘Ajuntament pretén que no hi hagi més de 40 taules per cada 100 m de carrer, però sense tenir en compte que hi ha trams de La Rambla amb una major saturació d‘establiments i on els propietaris d‘aquests es veurien més afectats, fins i tot arribant a fer inviables els seus negocis, alguns d‘ells centenaris.
L‘Associació d‘hostaleria ha posat en marxa diferents iniciatives entre els veïns, que a hores d‘ara estan força dividits, hi ha qui creu que les terrasses donen vida a la zona però també hi ha qui es queixa de les molèsties que ocasionen, sorolls i saturació de La Rambla.
Des de l‘Administració Municipal esperen rebre per part dels hostalers de la zona una proposta pròpia, per mirar d‘acostar posicions, intentar arribar a un acord i tancar l‘aprovació de l‘Ordenança Singular de terrasses de La Rambla del Poble Nou abans de l‘estiu.
L‘Associació d‘Hostaleria de La Rambla amb l‘ajut del Gremi de restauració hi està treballant, avancen que no serà fàcil l‘acord tot i que hi ha propietaris disposats a renunciar a un 20% de les seves taules actuals.

Enllaç a la noticia

Urgeix acord per l’aprovació de la nova Ordenació Singular de terrasses de la Rambla del Poble Nou.
Aquesta és la nostra política de Política de Cookies.
Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.
aceptar
  • TramitaTu SL / Reg. Mercantil: Tom 44716 Foli 126 Full 464346 Inscripció 1 Data 11març 2015 / B66488859 / tramitatu@tramitatu.com