TramitaTu > Notícies > Els establiments amb llicència de bar, restaurant o cafeteria, podran oferir música en viu amplificada als seus clients.
Notícies

Els establiments amb llicència de bar, restaurant o cafeteria, podran oferir música en viu amplificada als seus clients.

17/03/2016

Malgrat el restrictiu marc normatiu existent, Barcelona és una de les capitals mundials de la música en viu. Tot i que a voltes aquesta manca de reconeixement legal, ha generat situacions desfavorables envers aquest valor cultural i social que és la Música.

És per això que l’Institut de Cultura de Barcelona ha impulsat un pla de treball, que comptarà amb la col·laboració de diferents àrees de l’Ajuntament de Barcelona (Urbanisme, Cultura, Seguretat, Districtes) i que pretén revisar els procediments que afavoreixin la possibilitat legal de realitzar música en viu amplificada, garantint en tot moment la seguretat acústica i el descans dels veïns.
Es preveu que els establiments amb Llicència Ambiental efectiva de bar, restaurant o cafeteria, puguin oferir música en viu amplificada en els seus locals, si així ho creuen convenient pel seu negoci, sempre i quan puguin garantir el descans dels veïns i les normes de civisme urbà.

Aquestes seran entre d’altres, algunes de les mesures reguladores:

* Entre les 07.00 h i les 23.00 h el nivell màxim acústic permès, en els dormitoris dels habitatges adjacents serà de 30 dB.

* Entre les 23.00 h i les 07.00 h (horari nocturn) el nivell màxim acústic permès, en els dormitoris dels habitatges adjacents serà de 25 dB.

* En les zones especialment saturades d’espais de pública concurrència com Gràcia, Ciutat Vella, Eixample i Sants-Montjuïc es permetrà l’activitat musical amplificada fins a les 23.00 h.

* S’habilitarà una línia de subvencions per ajudar a la realització d’estudis d’impacte acústic i a les possibles obres d’insonorització o implantació de limitadors de so que es requereixin.



Enllaç a la nota de premsa

Els establiments amb llicència de bar, restaurant o cafeteria, podran oferir música en viu amplificada als seus clients.
Aquesta és la nostra política de Política de Cookies.
Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.
aceptar
  • TramitaTu SL / Reg. Mercantil: Tom 44716 Foli 126 Full 464346 Inscripció 1 Data 11març 2015 / B66488859 / tramitatu@tramitatu.com