TramitaTu > Notícies > Franquicies.cat i Tramitatu.com signen un conveni de col·laboració que beneficiarà el sector de les franquícies.
Notícies

Franquicies.cat i Tramitatu.com signen un conveni de col·laboració que beneficiarà el sector de les franquícies.

11/03/2016

Amb aquest nou conveni ambdues empreses facilitaran l’obtenció de les obligades llicències municipals a qualsevol emprenedor o empresari que vulgui obrir una franquícia o franquiciar el seu model de negoci.

Jordi Bacaria, director de Franquicies.cat, portal de referència del sector de les franquícies a Catalunya i Cristina Pérez, gerent de Tramitatu.com, la primera plataforma online per l‘obtenció de llicències municipals,han refermat aquesta voluntat amb la signatura d’un conveni de col·laboració.


Franquicies.cat és el portal de parla catalana que vol donar les màximes facilitats a les persones que pensen en adquirir una franquícia. Amb aquest esperit, el portal vol donar el màxim d’informació possible i resoldre tots els dubtes que puguin sorgir abans de franquiciar un negoci.

Tramitatu.com és una eina molt útil que crec que s’ha d’incloure al portal, ja que uns dels tràmits més feixucs a l’hora d’obrir un negoci franquiciat és el conjunt de llicències que s’han d’obtenir. En conseqüència, volem donar aquesta facilitat des de Franquícies.cat amb la col·laboració de Tramitatu.com ”, va explicar Jordi Bacaria, director de Franquicies.cat, durant l’acte de signatura.

Tramitatu.com és una web d’assessorament, que ofereix la documentació i les instruccions d’ús necessàries per poder realitzar tot tipus de tràmits tècnics administratius, relacionats amb l’obertura de negocis. Acompanya a empresaris i emprenedors fins al final del procés, d’una forma àgil i econòmica, perquè obtinguin les llicències municipals necessàries per la viabilitat del seu negoci.

La gerent de Tramitatu.com, Cristina Pérez, assenyalava que “oferir sempre el màxim d’informació útil a l’emprenedor és el nexe d’unió amb Franquicies.cat, és per això que facilitem gratuïtament l’ Informe Previ de la viabilitat del tràmit abans del seu inici.

Franquicies.cat i Tramitatu.com signen un conveni de col·laboració que beneficiarà el sector de les franquícies.
Aquesta és la nostra política de Política de Cookies.
Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.
aceptar
  • TramitaTu SL / Reg. Mercantil: Tom 44716 Foli 126 Full 464346 Inscripció 1 Data 11març 2015 / B66488859 / tramitatu@tramitatu.com