TramitaTu > Notícies > Inici del Cicle de Tallers pràctics organitzats per la Fundació Emprèn.
Notícies

Inici del Cicle de Tallers pràctics organitzats per la Fundació Emprèn.

06/06/2016

Des de Tramitatu, encantats de poder-hi col·laborar!

La Fundació Emprèn no defalleix en el seu objectiu: ajudar i donar suport a totes aquelles persones il·lusionades en iniciar un projecte empresarial o auto ocupar-se.

Amb més de 10 anys d‘experiència, les persones que formen part de la Fundació, són plenament conscients que els inicis sempre resulten difícils: és la soledat de l‘emprenedor.

És per això que tallers pràctics com el que es va dur a terme el passat 1 de juny al Centre Cívic Joan Oliver, del barri de Les Corts, organitzat per la Fundació Emprèn de forma gratuïta, estan orientats a assessorar d‘una forma pràctica, entenedora i distesa de tots aquests tràmits feixucs i a l‘hora obligatoris pels que ha de passar qualsevol emprenedor que vulgui assolir amb èxit la posada en marxa de la seva empresa i gaudir del seu projecte.

Aprèn i Emprèn: Aventures i desventures d‘un emprenedor en tràmits. Aquest va ser el nom de la jornada que es va centrar a explicar conceptes, facilitar eines útils i innovadores i compartir experiències dels principals processos burocràtics, I tot amb l’objectiu d’ajudar a fer què l‘emprenedor es desenvolupi en el seu dia a dia d‘una manera més segura, tot estalviant-li temps, diners i maldecaps.

La Fundació ens va convidar a presentar dins la jornada la nostra plataforma sota el títol: “TramitaTu: una eina eficaç”
I vàrem presentar-nos com el que som: una plataforma d’assessorament, descàrrega de documentació i instruccions d’ús, per poder realitzar qualsevol tipus de tràmit tècnic administratiu, relacionat amb l’obertura o ampliació de negocis:llicència d‘activitats o ambiental , guals permanents o llicències de terrasses... En acabar vàrem tenir el plaer de dissipar tots els dubtes que els assistents tenien. Estem encantats de posar el nostre coneixement al servei de la Fundació i dels emprenedors.

Des d’aquí felicitar la Fundació Emprèn per la seva tasca constant i desinteressada.

Inici del Cicle de Tallers pràctics organitzats per la Fundació Emprèn.
Aquesta és la nostra política de Política de Cookies.
Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.
aceptar
  • TramitaTu SL / Reg. Mercantil: Tom 44716 Foli 126 Full 464346 Inscripció 1 Data 11març 2015 / B66488859 / tramitatu@tramitatu.com