IPG

Informe Previ Gratuït

Demana Informe Previ Gratuït i tramita en uns pocs clicks
  • Què és?

    Ja has trobat el local ideal per fer realitat el teu projecte però no saps si complirà tot els requisits tècnics per l’activitat que hi vols desenvolupar.
    L’ Informe Previ és la garantia que el tràmit de llicència o autorització que es realitzarà a l’administració municipal serà favorable. Qualsevol permís està regulat per normatives municipals, decrets de la comunitat autònoma i lleis estatals, de les que cal tenir en compte el seu compliment per garantir la viabilitat del tràmit sol·licitat.
    Omplint el formulari d ’Informe Previ nosaltres farem les gestions necessàries per comprovar que no existeix cap afectació urbanística o suspensió de llicències al local que ens proposes.
    Amb la descripció que ens dónes, de les seves característiques tècniques i constructives et farem arribar un informe detallat de la viabilitat del projecte i de les condicions tècniques que se’t demanaran perquè l’administració l’autoritzi.
    Per això és important que no signis el contracte de lloguer o compravenda del local abans de disposar de l’ Informe Previ.

  • Quan es requereix?

    Sempre. És per això que Tramitatu aconsella realitzar-lo de manera prèvia a qualsevol altre tràmit i t’ho fa de manera gratuïta .

  • Requisits previs

    • Tècnics

      Omplir el formulari de l’ Informe Previ.

Condicions i preus

Gratuït

Aquesta és la nostra política de Política de Cookies.
Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.
aceptar
  • TramitaTu SL / Reg. Mercantil: Tom 44716 Foli 126 Full 464346 Inscripció 1 Data 11març 2015 / B66488859 / tramitatu@tramitatu.com