TramitaTu > Consells > Llicència d’Obertura a Sant Cugat del Vallès
Consells

Llicència d’Obertura a Sant Cugat del Vallès

Botiga de venda al detall de roba confeccionada i complements a la zona de centre de Sant Cugat del Vallès.


Si sou emprenedors de mena i després de fer un exhaustiu estudi de mercat heu decidit obrir un comerç de venda al detall de roba confeccionada i complements a Sant Cugat del Vallès o qualsevol altre tipus de comerç o activitat econòmica que s’englobi dintre de les activitats de 1a Categoria, sense risc específic com:



Establiments comercials fins a s<= 400m².
Despatxos de professionals lliberals com arquitectes, advocats, metges...
Centres d’Internet o Informàtics sense bar o degustació o Locutoris telefònics s<= 400m².
Fleques sense forn.
Centres de teràpies naturals, farmàcies sense laboratori s<=400m².

Caldrà que disposeu de la Llicència Municipal d’Obertura aprovada pel mateix Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, segons la seva normativa particular, per poder iniciar l’activitat.

Per poder obrir qualsevol establiment dels enumerats anteriorment (1a categoria, sense risc específic) és necessari presentar una Comunicació Prèvia d’Inici d’Activitats Annex III C al municipi.

A causa de la complexitat tècnica que afecta cada activitat i també al fet que cada ajuntament pot tenir requisits tècnics diferents a l’hora d’autoritzar una llicència o fins i tot demanar documentació específica, des de Tramitatu us ajudem, podeu fer-ho tranquil·lament des de casa, amb total garantia i així poder dedicar més temps al vostre projecte.

La principal garantia que us podem donar i que us fem arribar de forma totalment gratuïta és un Informe Previ, que ens heu de sol·licitar sempre, sempre, abans de formalitzar o signar cap contracte de lloguer o compravenda del local.

Després de fer les comprovacions necessàries en els Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Sant Cugat, enviem gratuïtament un informe de la viabilitat del vostre projecte. Us detallarem per exemple si l’ús comercial està permès en el vostre local o si està afectat urbanísticament. Tota aquesta informació ens confirmarà que l’activitat prevista ES ADMISSIBLE en l’emplaçament escollit.

Si l’ Informe Previ Gratuït és favorable, podeu continuar tranquil·lament el vostre projecte, signar el contracte de lloguer o compravenda i presentar la documentació que requereix l’Ajuntament de Sant Cugat per tramitar la Comunicació Prèvia d’Activitats Annex III C.

Des de Tramitatu també us hi ajudem. Rebeu un tutorial detallat de les normatives municipals i sectorials que el vostre local ha de complir (barreres arquitectòniques, prevenció contra-incendis i altres normatives pròpies de la vostra activitat). També s’inclou en el tutorial les instruccions d’ús per a la correcta presentació a l’Ajuntament.

En tractar-se d’una autorització en règim de Comunicació, una vegada presentada la documentació, l’activitat queda habilitada.

Tramitem llicències d‘activitat a Sant Cugat i en totes del ciutats



Llicència d‘activitat Barcelona

Llicència d‘activitats Sabadell

Llicència d‘obertura a Terrassa

Aquesta és la nostra política de Política de Cookies.
Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.
aceptar
  • TramitaTu SL / Reg. Mercantil: Tom 44716 Foli 126 Full 464346 Inscripció 1 Data 11març 2015 / B66488859 / tramitatu@tramitatu.com