TramitaTu > Consells > Llicència d’Obertura a Terrassa
Consells

Llicència d’Obertura a Terrassa

Perruqueria i altres tractaments de bellesa

Així és com s’anomena el grup que engloba les següents activitats:

Tallada i manteniment, pentinat, tenyida, coloració, ondulació i allisat del cabell per a homes i dones.
Afaitada i retoc de la barba.
Massatges facials, manicura, pedicura, maquillatge.

Si esteu interessats en l’obertura, modificació o traspàs d’algun negoci que inclogui alguna o varies d’aquestes activitats, serà necessari per dur a terme la correcta legalització administrativa, procedir a comunicar-ho segons els paràmetres que detallem a continuació a l‘Ajuntament de Terrassa:





Comunicació per Declaració Responsable:

Sempre que el vostre local no superi els 120m² de superfície construïda, l’Administració el classifica com un establiment innocu, amb poca incidència ambiental i baix risc per les persones. Una Declaració Responsable del titular, confirmant que compleix i complirà amb tots els requisits propis de l’activitat i que disposa d’un justificant o Certificat Tècnic que així ho confirma, serveix per dur a terme la legalització.


Comunicació Prèvia d’Obertura:

Si el vostre local està situat sota un edifici d’habitatges i la seva superfície construïda està entre 120m² i 750m² o també en qualsevol altra situació si la superfície construïda està entre 120m² i 2000m², l’Administració considera el vostre com un establiment de baix risc i que per les seves característiques pot produir alguna molèstia ambiental. Per tant serà necessari que un tècnic competent en realitzi un Projecte que ho defineixi i emeti un Certificat Tècnic de posada en marxa.

Tenint clara aquesta divisió, una vegada heu escollit el millor emplaçament possible pel vostre negoci i sempre abans de comprometre-us o signar cap contracte de lloguer o compravenda del local és important, per tal de garantir la viabilitat del vostre projecte que us assegureu que:

L’Activitat que voleu dur a terme i l’emplaçament escollit són compatibles amb el Planejament urbanístic de Terrassa.
Que el vostre local no té cap afectació urbanística.
Que no existeix cap restricció o suspensió de llicències, per part de l’Administració, que afecti la vostra activitat.


És per això, que des de Tramitatu, com empresa especialitzada en el sector, us facilitem aquestes comprovacions. Tan sols amb unes poques dades del local i de l’activitat que voleu dur a terme i després de fer les consultes pertinents en els Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Terrassa us enviem un Informe Previ totalment gratuït on us detallem la viabilitat del vostre tràmit en l’emplaçament escollit.

Sigui quina sigui la modalitat de comunicació que heu de realitzar a l’Ajuntament, Declaració Responsable o Comunicació Prèvia d’Obertura, la llista de documentació que heu de tenir en el vostre poder i que heu de presentar a l’Administració és llarga:Declaració Responsable, Certificat Tècnic, Llicència d’obres si és el cas, documents públics de la societat si s’escau, pòlissa de responsabilitat civil, contracte de lloguer o compravenda del local, butlletins dels serveis.....

Si preferiu dedicar el vostre temps i esforç al vostre projecte, des de Tramitatu us hi ajudem, en contractar el tràmit a través de la nostra web, us fem arribar tots els impresos necessaris, certificats, documents obligatoris i un tutorial molt detallat perquè el vostre tràmit i la presentació a l’Ajuntament siguin un èxit.




Tramitem Llicències d’activitat a Terrassa i en totes les ciutats



Llicències d’activitat a Barcelona
Llicència d’activitats Sant Cugat
Llicència d’activitat Sabadell

Aquesta és la nostra política de Política de Cookies.
Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.
aceptar
  • TramitaTu SL / Reg. Mercantil: Tom 44716 Foli 126 Full 464346 Inscripció 1 Data 11març 2015 / B66488859 / tramitatu@tramitatu.com